zaterdag 27 oktober 2012

Tilda heeft een jurk

Ik zit ook graag achter de naaimachine om jurken, rokjes en tassen te maken, maar een Tilda pop zag ik niet zitten. Dat is me net iets te veel gefreubel.
Maar toen ik de gehaakte tilda van Mijn eigen plekkie tegenkwam, werd ik gelijk enthousiast.

Op een weinig voorkomende pyjama zondag ben ik aan de slag gegaan en ben ik een eind gekomen.
Moet wel bekennen dat ik het buikgedeelte, onder de jurk, in stokjes heb gedaan, want al die vasten gingen me te langzaam ;-)

Vandaag heb ik Tilda dan eindelijk, na een paar weken naakt liggen, een jurk, ogen en blush gegeven.
Ik heb haar een mooi plekje gegeven aan de spiegel in de woonkamer en ben zeer tevreden met het resultaat.


 

Kleine vriendin wil er ook graag 1 hebben en heeft me al verteld hoe de kleuren en jurk moeten worden. Weer een project erbij op de lange lijst van dingen die ik nog wil maken....

4 opmerkingen:

 1. Ohh ze is mooi geworden Majorie!Kijk en die hangt nu toch maar mooi te pronken aan de spiegel in jou woonkamer!Leuk hoor!ga je overigens gelijk volgen;-),maar nu eerst eens even je foto met link naar je blog van jou Tilda onder het daarvoor bestemde blogbericht plaatsen en in mijn eerste volgende blogbericht vermeld ik het nog even.LEUK

  groetjes en een heel fijn weeekend met hopelijk nog een pyjama zondag!Wij hebben morgen ook lekker niets dus ik ga heerlijk aan de haak en aan het lezen...

  Angeline:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke gehaakte tilda, ja ik heb er al 2 gemaakt voor mijn dochters. En ja ik ben ook niet zo'n held achter de naaimachine. Dan zou ik sneller de pop met de hand naaien. Ik denk dat ik dat ook nog wel eens een keer ga doen. Ik heb tenslotte al ervaring in het maken van zonnekindpoppen. Maar ik ga er ook nog eentje haken voor mij zelf . Mijn gehaakte Tildas staan op mijn blog maar ook op die van Mijn eigen plekkie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bravo,pour votre Tilda, moi aussi la couture pas facile préfère le crochet je suis entrain d'en faire une, encore bravo pour la votre.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bravo,pour votre Tilda, moi aussi la couture pas facile préfère le crochet je suis entrain d'en faire une, encore bravo pour la votre.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...