maandag 22 oktober 2012

Pony aan de haak


Afgelopen weekend zijn we naar PonyparkCity geweest. Kleine vriend en vriendin hadden de maandag na de herfstvakantie ook nog vrij, dus t/m maandag gebleven en naar Slagharen gegaan om af te sluiten.
Een heel weekend bezig met alleen maar pony's. Om 10 uur haal je een pony op en sjouw je er de hele dag mee rond met vriend of vriendin erop. Je moet zowat een timewatch zetten, want er is menig discussie geweest, dat de 1 er langer op zat dan de ander.
Borstelen, kammen, hooi halen, je bent er maar druk mee.
Tijd om even te zitten voor een bak koffie is er zowat niet, want dan moet er weer rondgereden worden, of je rent achter een ontsnapte pony aan.
Wij hadden voor de variatie elke dag een andere pony, wat dan ook weer inhield dat je eerst zijn fratsen moest ontdekken.
De 1 bokte als vriend of vriendin opstapte, de ander wist steeds onder het touw door te komen, want het gras bij de buren was groener en de ander hapte naar de baas, wat grote vriend een blauwe plek in het bovenbeen opleverde.
Maar het is daar geweldig voor kinderen. Een bosrit, rijles, shows en natuurlijk...... paard versieren.
Nou had ik geen zin om ook nog de verkleedkist mee te nemen, dus wij deden het subtiel en kleine vriendin vroeg of ik wat bloemen wilde haken voor Paco, ons paard van de versierdag.
Dus aan de haak geslagen voor bloemen in de manen.

Met dit als resultaat.
Het leek wel een hippie.

Paco vond alles prima als hij maar van zijn hooi kon eten.

We liggen nu uitgeput op de bank, maar hebben een geweldig weekend gehad.

Morgen weer naar school en aan het werk.
Wel met de stalen ros!


  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...